Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    Zayıflamaya Yarayan Mucize Bitki

    Zayıflama hayali ile yanıp tutuşan bayanlar için ünlü diyetisyen ibrahim saraç bir formül söyledi.Yine herzamanki gibi doğal bir yolu söyleyen saraç kadınların bitkilele zayıflayabilecegini açıkladı.işte kadınların zayıflayabilmesi için mucize bitki ve saraçın açıklamaları
    itkisel Kürler Rehberi, Tıbbi Bitkiler Rehberi, Bitkisel Sağlık Rehberi, Bitkilerdeki Sağlık Mucizesi kitaplarına da imza atan ünlü bilim adamı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, zayıflamanın anahtarının dereotu olduğunu açıkladı.

    Son olarak çıktığı Ülke TV’de hormonlu bitkilerin insan sağlığını nasıl tehdit ettiğini anlatan ve insanın genetik yapısını değiştiren hormonlu tohumlar yüzünden yakında normal tohum kalmayacağı tehlikesine dikkat çekerek Tarım ve sağlık Bakanlıklarını göreve çağıran Saraçoğlu’nun Vatan gazetesinde yayınlanan ve kilo vermek isteyenlere büyük moral aşılayacak ilginç formülü şöyle:

    Saraçoğlu, “Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.” diyor.

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda