Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    ALYANS MODELLERİ







    SİZİN İÇİN SEÇTİĞİMİZ ALYANS MODELLERİ...











































    Sevdiğiniz kişiyle bir ömür boyu sürecek beraberliğin ve bağlılığın sembolü olan alyans, hayatınız boyunca kullanacağınız bir takıdır. Evliliğin simgesi olan alyanslar zaman içerisinde değişerek çok çeşitli modeller ve renklere sahip olsa da takıldığı yer hiç değişmemiştir. Alyansın sol ele takılmasının sebebi, sol elin yüzük parmağından kalbe kadar hiç kesilmeden giden bir damar olduğuna işarettir.
    Asil ve zarif bir tek taş mı, yoksa modern tasarımlı beyaz altın bir alyans mı? Tercihinizi ne şekilde yaparsanız yapın, ömür boyu vazgeçilmez bir takınız olacakları için, her zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz bir seçim yapmanızı tavsiye ederiz.
    Alyans Seçerken;
    ·İsteğinize uygun modeli bulabilmek için yeterince zaman ayırmalısınız.·Eğer aklınızda bir model varsa ve özel bir tasarım yaptırmak istiyorsanız üç-beşı hafta kadar önceden kuyumcuya sipariş vermelisiniz.·Yüzük alırken parmağınıza tam ve rahat uymasına dikkat edin..·Alyansınızı almadan önce alyansın gram fiyatını aşağı yukarı bilerek kuyumcuya gidiniz.
    Alyanslarınızı seçtikten sonra içlerine nikah tarihinizi ve isimlerinizi yazdırmayı unutmayınız!




    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda