Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    GELİNLİK SEÇERKEN

    GELİNLİK SEÇERKEN DOĞRU ve YANLIŞLAR

    Vücudumuzda değişiklikler yapmayı hepimiz severiz. Gelinlik çağına gelmiş bir bayanın beğendiğini üztüne giyememesi çok üzücü olur.Asıl önemli olan vücud yapınızı bilerek gelinlik seçmeniz ve ona göre karar vermenizdir.

    Zayıf Yapılı Bayanlar

    Doğrusu: Kılıf modelli gelinlikler veya “A” şeklindeki gelinlikler sizin vücud yapısına uygun olur. Bu gelinlikler sizin üzerinizde herhangi bir rahatsızlık vermeyecek bir şekilde düzgün bir biçimde duracaktır. Boyundan askılı olan gelinlikler zayıf beden yapınızla uyum sağlayacaktır.
    Yanlışı: Çok kabarık, hacimli gelinliklerden uzak durun. Bu modeller sizi olduğundan kaba ve kaplamış gibi gözükür ve bir estetiği kalmaz.



    Kemikli Bayanlar

    Doğrusu: Kabarık gelinlikler sizi bir balerin gibi gösterir. Tüm vücudunuza uygun ve dengeli durmasını sağlar. Kılıf modelleri de size uygundur.
    Yanlışı: Eğer köprücük kemiğinizin göze çarptığından şikayetçiyseniz, omuz üstü ince sakının. Göğüs bölgeniz düz ve dışarı doğru ise sert kumaşlardan sakının.

    Kilolu Bayanlar

    Doğrusu: Dikine işlemeli kabarık gelinlikler vücudunuzun kilolu alt kısımlarını saklayacaktır. Üst vücut, boyun modeli ile beraber alt bedeninizle uyum sağlayacaktır.
    Yanlışı:
    “V” modelinden kaçının. Bu model sizin üzerinizde olumsuz yönde göze çarpar.

    Geniş ve Yapılı Bayanlar

    Doğrusu: Omuzlarınızı gösterecek gelinlik modelleri sizin için uygun. Uzun kollu gelinlikleri de tercih edebilirsiniz. Dar gelinlikler vücudunuzun güçlü yapısını ortaya çıkaracaktır.
    Yanlışı: Omuzlarınızı saklayan gelinlik modellerini önermiyoruz. Bu olumsuz bir etki yaratabilir. Eğer omuzlarınızı kapatan bir gelinlik modeli seçerseniz, olduğunuzdan geniş gözükürsünüz.

    Büyük Göğüslü Bayanlar :

    Doğrusu: Üst yapısı çok fazla olmayacak şekilde dar ve yukarı doğru kesime sahip gelinlikleri tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Kısa kesimli üstü dar gelinlikler tüm dikkatleri üzerinize çekecektir.
    Yanlışı: Çok dikkatli olup çok açık bir gelinliklerden uzak durun. İnsanların sizi beğenmesini istiyorsanız gelinliğinizin çok dar olmamasına dikkat edin.

    Boyu Uzun Bayanlar

    Doğrusu: Uzun boyluysanız tüm gelinlikler sizin için uygun olacaktır. “A” şeklinden kabarık modellere kadar...Omzu açık modeller sizin için uygundur.
    Yanlışı: Uzun kollu gelinliklerden uzak durun. Yukarı kesime sahip gelinlikler sizi olduğunuzdan uzun gösterebilir.

    Toplu Yapılı Bayanlar

    Doğrusu: Kabarık gelinlik modelleri size uygundur.
    Yanlışı: Dar gelinlik modelleri ve düşük bedenli modeller sizi olduğundan çok toplu gösterir.

    GELİNLİK PROVALARI:

    Öncelikle gelinliğinizle beraber hangi aksesuarı kullanacağınızı önceden belirleyip siparişinizi buna göre verin.İç giyimlerinizi, ayakkabı modelinizi belirleyin. Sütyeninizde veya ayakkabınızdaki yapılan değişikleri prova bitmeden belirmeniz gerekmektedir.

    Yapılacak İlk Prova :

    Düğün tarihinizden 5 - 6 hafta önce provanızı yaptırın. Provaya yalnız gitmeyin. Provalarınız sırasında gelinliğin stiline, renklerine, ve bedeninize tam oturmasına dikkat edin.Terzinize görüşlerine kulak verin. Sizin için onlar en uygun gelinlik modeli seçip dikeceklerdir.

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda