Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    GELİNLİK SEÇİMİ
























    GELİNLİK SEÇİMİNE GELİRSEK ;



    Gelinlik giyme bayanların yaşayabileceği en mutlu anlardan biridir. Gelinliğinizi nasıl almış olursanız olun ister kiralık ister satın almış olun ama ona çok büyük bir özen göstermek zorundasınız...

    Böylesine özel bir gün için yeni alacağınız gelinlik için modacılar düğününüzden en az beş yada altı ay önce gelinlik tecihinizi yapmaya başlamanız konusunda ortak fikirdelerdir. Bu sire zarfında bedeninize uygun kumaşı size yakışan stili ve aksesuarlarınızı bulabilmeniz için oldukça geniş bir zamandır. Gelinliğinizi özel diktirmeye karar vermişseniz bu süre gelinliğin tamamlanması yetecek bir zamandır .

    Bu son yıllarda gelinlikler tafta, sifon, dantel, saten ve genellikle tülden yapılmaktadır,gelinliğin üstü boncuk, inci, pul, dantel ve işleme gibi oldukça zarif süslenmektedir.

    Gelinlik beğenirken aldığınız yere mutlaka gelinliğinizin kuru temizleye dayanıklı olup olmadığını ve mutlaka yazılı bir belge almayı unutmayın. Gelinlik aksesuarları gelinliğe takılırken genellikle dikiş yapmak yerine yapıştırıcı maddeler kullanılır.

    Bu kullanılan yapıştırıcı maddeler kuru temizleme esnasında çözünebilir ve aksesuarlarınız giysiden ayrılılabilir. İnci gibi ve plastik boncuk kuru temizleme esnasında erimektedir.

    Uzun uğraşlardan sonra yaptırdığınız gelinliğinizi böyle oldukça değerli bir anıyı daha uzun yıllar korumak isterseniz gelinliğinizin kuru temizleme yapılabilir olduğundan mutlaka ama mutlaka emin olmalısınız.

    Aile yadigarı annenizin veya çok sevdiğiniz bir insanın gelinliğini giyecek olursanız modacınıza üzerinde sizin istediğiniz değişiklikleri yapmak için süre tanımalısınız..Nedenine gelirsek bir çok kumaş gibi gelinlikte zamala sararır.

    Ama bu sarartı çok dikkatli bir kuru temizleme işlemiyle ortadan kaldırılabilir.Kuru temizlemecinizi hassas iş yapan ve temiz iş yapan kuru temizlemecilerden seçerseniz üzülmezsiniz.

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda