Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    İnternette Satılan Garip Ürünler

    1. Uçan pervaneli alarmlı saat

    Ülkemiz sınırları içersinde de bulabileceğiniz bu ürün, sabahları zorla kalkanlar tasarlanmış. Cihaz, 2 parçadan oluşuyor. Birisinde alarmın mekanizması bulunuyor diğerinde de uçan kısım. Alarmı kurduğunuz zaman geldiğinde üst kısımdaki pervane, ana gövdeden ayrılarak odanın bir kısmına düşüyor. Siz bu pervaneyi alıp yerine takana kadar da alarm ciyak ciyak ötüyor. Sabahları kendinizi ve evde diğer yaşayanları uyandırmak için mükemmel. Fiyatı ise 40-50 lira arasında değişiyor
    2. Kafama reklam verebilirsiniz!
    Bu ilan, dünyanın en ünlü açık artırma sitesinde bulunabilir. Başlangıç ücreti 2000$ ve hemen al fiyatı da 5000$. Ancak bu fiyatlar yıllık mı ya da aylık mı bir detay bulunmuyor. 

    Kişi, gerçek ismini açıklamıyor ancak ilanında şu detaylar var. “Kafamın arkasına 3 yıl süreyle kalıcı dövme sayesinde reklam verebilirsiniz.Kuzey Karolina’da yaşayan evli, 30 yaşında birisiyim. Kafamın arkasına firma logonuzunu ya da internet sitenizin reklamını verebilirsiniz. Sizin, insan bilboard’unuz olmama olanak sağlayın!”

    İnsani Bilboard aynı zamanda PayPal da kabul ediyor...
    3. Uğurlu Kalem!
    Yine ülkemizden bir örnek. İzmir’den bir kullanıcı, öğrenci seçme sınavlarında kendisine ve başka 3 kişiye üniversite kazandıran kalemi 800TL’ye satıyor. Bu kalem ayrıca bir öğrenciye de anadolu lisesi kazandırmış. İlan açıklamasında şu bilgiye yer veriliyor: “Resimdeki kalem tam 4 üniversite adayı öğrencinin başarı anahtarı olmuştur;
    2`Si ODTÜ!
    1`i ANKARA Üniversitesi!
    1i Ege Üniversitesi!
    Olmak üzere tam 4 öğrenciyi başarıya götürmüştür.Bu kalem dedem ile birlikte hacıya gidip gelmiştir dedem bunu benim sınavda başarlı olmam için bana hediye etmiş ve hacıya gidip gelirken kutsal topraklarda yanında bulundurmuştur. Geçen yılki sınavın ardından kalemi, sınavı kazanan kardeşimden geri alıp uğurunu paylaşmaya karar verdiğimden ötürü şuanda satılıktır!”


    4. Bira kaskı
    Homer Simpson’un kafasında görmeye alışık olduğumuz bira kaskı, gerçekten üretiliyor. Ülkemizde bulunmayabilir ancak  ABD Maryland’te 7,77$’dan satılıyor.





    kaynak:www.mynet.com

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda