Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    Örgü Günleri # 1

    Evet, beklenen gün geldi. Ancak gün içinde blogger'a girmeye fırsat bulamadığım için modelleri sergilemek için biraz geç kaldım, kusura bakmayın. Şimdi modellerimize gelelim.

    İlk model, ilk etkiliğimizin logosunun tasarımcı olan Sammy'den geldi. Sammy bizler için soğuk kış günlerinde, baharda rahatlıkla kullanabilceğimiz, kendi deyimiyle, bir atkıcık yayımladı. Uzun atkı kullanmaktan hoşlanmıyorsanız - bazen çantada taşımak dert oluyor hakikaten - ama boğazınızı da soğuktan korumak istiyorsanız bu atkıcık tam size göre. Elinizdeki kalan ipleri de değerlendirmeye uygun bir model. Model ile detaylı bilgi almak için tıklayın. Sammy'nin bloguna uğradığında güzel çizimlerine de göz atmayı ihmal etmeyin.


    Maviş blogunda yeşil atkısını sergilemiş, bizi bekliyor. Atkının yapılışını tüm detayları ile çok güzel anlatmış, hatta atkıyı çift taraflı kullanılabilen bir model ortaya çıkmış. Atkı ile ilgili detayları görmek için tıklayın. Blogdan ayrılmadan önce Maviş'in dantellerine de bakmayı unutmayın.

    Kartopum blogunun sahibesi Nesrin, rahmetli kayınvalidesinden yadigar şalı bizler paylaşmış, hakikaten de yepyeni duruyor. Nesrin hanım çok vefalı bir gelin anlaşılan :) Bu desenin adını çilek olarak biliyorum, çok da beğeniyorum, ne yapılsa yakışıyor. Detaylı resimleri görmek için tıklayın.

    Hobilerim blogunda Nalan bizler için birbirinden güzel 2 atkı ile bizleri bekliyor : Pembeli dalgali atkı ve saç örgülü atkı. Saç örgülü atkı hem bayanlar hem de beyler için uygun bir model olmuş. Bloguna ne zaman uğrasam Nalan yeni bir şeyler bitip eklemiş oluyor :) Son modelimize geçmeden önce Nalan'ın diğer yazıları arasında biraz dolaşın derim.


    İşte karşınızda etkinliğimizin son modeli. Nagice blogunun sahibesi Nagehan, daha önceden ördüğü pembeli çiçek atkının yapılışını yayımlamayı etkinliğimiz için bekletmiş. Çiçek atkının yapılışını püf noktalarıyla detaylı anlatmış. Nagehan'ın blogunda yapılışı ile birlikte daha farklı atkı modelleri bulabilirsiniz.


    Etkinliğimizin sonuna geldik. Katılan, destek veren, yazıları okuyan herkese teşekkürler. Tüm katılımcıların ellerine sağlık.

    Aklınızdan "hem etkinlik düzenledin, hem de bir model eklememişsin" diye geçiriyorsanız, meraklanmayın yarın modelimi ekleyeceğim. Biraz son dakikacı olduğum için, atkımın gün ışında fotoğrafını çekip yayımlayacağım.

    Bayram sonrası yeni evsahibimiz ve yeni konumuz ile ilgili haberde görüşmek üzere...

    "Mutlu Yıllar"

    "İyi Bayramlar"

    "İyi Tatiller"

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda