Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA



    Malzemeler:
    1 kilo taze barbunya
    2 adet soğan
    1 adet havuç
    1 fincan zeytinyağı
    10 diş sarımsak
    6 adet domates
    1 adet küp şeker
    Yarım demet maydanoz
    Tuz
    Yeteri kadar su

    Yapılışı: Barbunya temizlenip bir tencerede yeteri kadar su ile 10 dakika haşlayın ve süzün. Soğanı soyup rendeleyin. Havuçları soyup ince halkalar halinde doğrayın. Sarımsakları soyup temizleyin. Domatesleri yıkayıp rendeleyin. Soğanı zeytinyağı ile bir tencerede kavurun.Üzerine rendelenmiş domatesleri ve halka halindeki havuçları ekleyip kavurmaya devam edin.

    Barbunyayı, şekeri, tuzu ve üzerine 1 parmak geçecek kadar sıcak su ekleyip pişrimeye devam edin. 15 dakika sonra sarımsakları da ekleyin (Ben yemeğin içinde sarımsakların bütün olarak gözükmesini istediğim için böyle yapıyorum). Barbunyalar ve havuçlar pişince ocaktan indirin. Bir borcam kabına alıp üzerine yıkayıp kıydığınız maydanozları ekleyin

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda