Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    DUALARDA BULUŞALIM...HEP BERABER BİRBİRİMİZ İÇİN OKUYALIM..

    Biliyor ve inanıyoruz ki"Bir müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, 'duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin' diye dua eder."Müslim, Zikir 87

    ARKADAŞLAR YAZIYI SONUNA KADAR OKUYUNUZ LÜTFEN ANLAMADIĞINIZ BİRŞEY OLURSA BEN BURDAYIM...

    Hep beraber birlik olup birbirimiz için ellerimizi açıp dua edelim.Her birimiz için ayrı ayrı 99 adt Ayet-el kürsi okuyacağız.Sıkıntıda olan bir kardeşimiz için başlatmıştık Ayet-el kürsi okuma kampanyasını.Allah razı olsun katılan dostlarımdan bitirdik.Allah kabul eylesin.


    Şimdide duamıza katılan benim içinde okunsun bende okuyayım diyen tüm arkadaşlarımızı yorum sırasına göre listeledik. 10 arlı olarak ayrı ayrı okuyacaktık ama çokuzun süreceği için vazgeçtik.
    yalnız ilk 10 kişi için RANA arkadaşımızın blogunda okuma başlatılmıştı ve devam ediyor.lütfen RANA arkadaşımın bloguna uğrayıp destek olunuz.

    Listedeki diğer arkadaşlar içinde pazartesi veya sali gününden itibaren burda benim blogumda okumaya başlayacağız.hepinizin desteğini dualarınızı bekliyoruz inşaAllah.Aşağıdaki listeye dahil olmak isteyen arkadaşlarımızı yorum bırakırlarsa listeye ekleyeceğim.




    Daha öncede söylediğim gibi, hepimizin türlü türlü istekleri, ihtiyaçları, sıkıntıları var,hastası işsizi var.kendisinin yoksa bir derdi yakınlarında var.Birlik olup Allah'a dua edelim çünkü umulmadık yerlerden kapılar açan, haştalara şifalar veren hertürlü ihtiyacımızı gideren yalnızca yüce Allahtır.Allah hiç kimsenin duasını geri çevirmez, mazlumun,garibin,yetimin...ve dostun dosta duasını hiç geri çevirmez ben inanıyorum.yalnız belki duamızın gerçekleşmesi için rabbimizin tayin ettiği bir zaman vardır.sabırla beklemek lazım.çünkü bizim için en hayırlı vakti yalnızca Allah bilir.Sabırla ve inaçla dualarımıza devam edelim inşaAllah..

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda