Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    ALLAH c.c. HİÇ BİRİMİZİ DOSTSUZ DUASIZ BIRAKMASIN.AMİN.HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM


    Gül goncamız Fadime Sultanımız artık cennette, gidişine çok üzüldük çok ağladık ama ne faydaki Allah'ın takdirinin önüne geçilmiyor tek tesellimiz meleğimizin anne babasına şefaatçi olacak inşaallah.Bizleride meleğimize komşu eylesin Yüce Allahım.Kardeşim ve yengem hamd olsun sabırla karşılayıp takdire razı gelmeyi bilenlerden oldular.Böyle bir acıyı ancak yaşayan bilir Allahım ikisinede inşaAllah yeniden hayırlı sağlıklı bir evlad nasip etsin Amin.

    Acımızı paylaşan dualarıyla sözleriyle desteğini esirgemeyen başta canım kardeşim Rana olmak üzere telefonla arayan, mail gönderen yorum bırakan okumaya katılan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.Allah c.c. hepinizden razı olsun.Böyle günlerde dostluğun önemi daha çok önem kazanıyor, gelen gelmeyen tüm dostlarıma teşekkürler.en kısa sürede hepinizi ziyaret edip ayrı ayrı teşekkür edeceğim inşaallah. Yazmak istediğim çok şey var ama yazıyı daha çok uzatıp sizleri yormak istemiyorum.

    Allah hiç birimize evlat acısı yaşatmasın .Geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin.Sabahına uynadığımız her güne şükürle başlayan Allahın her türlü bahşettiği nimetlerine şükür etmesini bilen imanlı ihlaslı kullarından eylesin hepimizi.Her gelen gününüz bir öncekinden güzel, umutlu, sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum..Hepinize selam ve sevgiler...


    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda