Bir heves alınıp, bir iki kez kullanıldıktan sonra, bir köşeye kaldırılır çoğu kez bu tür aletler. Ama ben ekmek makinemden çok memnunum. Fırının yolunu unuttuk:))) Favori ekmeklerimizden, RUŞEYMLİ EKMEK: Buğday ruşeymi, tanenin filizlendiği bölgedir. Muhteviyatında yüksek miktarda A,E ve B1 vitamini, lesitin, esansiyel yağ asitleri ve proteinler ile minerallerden çinko, manganez ve krom bulunmaktadır. Çok da lezzetli...
Diğer favorimiz de kurutulmuş domates ve zeytinli ekmek, sabah kahvaltı da harika oluyor. Ben soğumasını bekleyemeyip, acele tarafından,bir sallama çay eşliğinde yemiştim, bir dilimle kaldığımı sanmayın:)))
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder