Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    KANEVİÇE ÖRNEĞİ & KUTLU DOĞUM HAFTASI OKUMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.


    (Pike takımımın kaneviçe örneğini paylaşmak istedim sizlerle.okumalarıda güncel tutmak adına yeni şeyler yayınlamaya devam edeceğim)


    Yaklaşan Mevlid kandili ve kutlu doğum haftası nedeniyle Güllerin efendisi sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v) için Salavat-ı Şerif, Yasin-i şerif ve hep baraber kur'an hatmi OKUYUP veya OKUTUP, Peygamberimizin Şefaatine Allah'ın izniyle nail olmaya ne dersiniz? Bu hayırdan hep baraber faydalanalım yine hep birlikte tek yürek olup bu güzel günleri değerlendirelim inşaAllah.

    Dualarımız birleşsin, demet demet selâm gönderelim Güllerin Efendisine!


    Arkadaşlar salavat ve yasin suresi için rakam belirlemedim sizlerin isteği doğrultusunda bir hedef koyalım kendimize.Kutlu doğum haftasınada kadar süresi var okuyabildiğimiz kadar okuyalım inşaAllah. Kur'an hatmini ve yasin şerif okumasının arapça okunması gerekir.salavatları herhalükarda okuyabilirsiniz.salavatlar kadınlara özel durumlardada okunabilir.

    Ayrıca yine hasta olan küçük bir karde
    şimiz içinde salat-ı tefriciye okuyalım.onun içinde dualarımızı gönderelim mevlaya inşaAllah tez zamanda cümle hastalarımızla birlikte onada şifalar versin sağlığına kavuştursun merhametlilerin en hayırlısı olan yüce Allahımız.amin.

    SEVGİLİ ARKADAŞLAR HANGİ CÜZÜ OKUYACAĞINIZI VE YASİN-İ ŞERİFDEN SALAVATLARDAN KAÇ ADT OKUYABİLECEĞİNİZİ BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM.İSTEDİĞİNİZ SAYIDA ALIP OKUYABİLİR OKUTABİLİRSİNİZ.

    GELİNCİĞİNDÜNYASI ARKADAŞIMIZIN BLOGUNDADA MEVLİD KANDİLİNE KADAR BİTMEK ÜZERE KELİME-İ TEVHİD HATMİ YAPILMAKTADIR.KATILIP DESTEK OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

    Hadis: "Kim benim üzerime 1 salavat getirirse Allah onun üzerine 10 salavat getirir. Kim benim üzerime 100 salavat getirirse Allah onun iki gözü arasına nifaktan kurtuluş beratı yazar.Ayrıca ateşten kurtulduguna dair bir beraat yazar. Ve kıyamet günü onu şehitlerle beraber cennete iskan eder"

    ALLAHIN (celle celalihu)izni ile salavatlarımızın peygamber efendimize(aleyhisselatu vesselam)
    ulaşması duası ile

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda