Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    KIZ ÇOCUKLARINA YAZLIK TIĞ İŞİ ASKILI BLUZ VE YAPILIŞI





    İpimiz: 1 yumak Nako kristal Yapılışı, öncelikle gevşek olmak kaydıyla uzunca zincir çekerek başlıyoruz kim için yapıyorsak bel kısmına ölçüp bel kısmı genişliğinden 1 karış fazla zincir çekelim çünkü dolgu yaparken örgü topluyor.

    Üzerine her zincire 1 kez batarak 1 sıra trabzan yapıyoruz trabzan bittikden sonra tekrar beline ölçün çok bol gibi dursada çiçekleri yaparken oldukça küçülüyor.

    Ben 16 çiçek kurdum 23 aylık kızıma tam oluyor sizde ona göre çiçek sayısını artırabilirsiniz.gerisini resime bakarak yapabilirsiniz sanırım.isterseniz bittikden sonra benim gibi örgüden bir süs yapıp ön tarafı süsleyebilirsiniz veya bittiği gibi de kalabilir .anlaşılmayan biyer olursa yorum bırakın yardımcı olmaya çalışırım..






    örgü, knitting, değişik, rengarenk, örgü bluz, yazlık bluz, gökkuşağı, yazlık örgü, yazlık örgü modeli, bluz örneği, yazlık bluz, dantelli, yazlık örgü, tığ işi bluz, tığ işi, bluz, tığ,el yapımı, craft, örgü, el işi, bluz, handmade, örgü modelleri, askılı kız çocuk bluzu, askılı bayan bluzu, uzun tunik, yazlık tunik, örgü bluz, örgü çalışması, el işi örgü,bebek, bebek örgüleri, örgü bluz, bebekler için, bebek bluzu, baharlık bluz, yazlık çocuk bluzu, kız çocuk bluzu



    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda