Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    KUTLU DOĞUM HAFTASI OKUMALARIMIZ BİTTİ. BİR FATİHA'YLA AMİN DİYELİM..



    Kutlu doğum haftasına kadar yani bugüne kadar hep beraber okuduğumuz
    4 Kur'an-ı kerim hatmi , 521 Yasin'i şerif, 145.000 Salavat-ı şerife sayısına ulaşmıştır.Allah okumaya katılan tüm arkadaşlarımızdan ve amin diyen tüm dostlarımızdan razı olsun.OKUDUĞUMUZ SALAVATLARIN, YASİNLERİN, HATİMLERİN ALLAH c.c.İZNİ İLE PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED (aleyhisselatu vesselam)ulaşması duasıyla hatim duamızı okuyup bir FATİHA ile amin diyelim arkadaşlar.




    بسم الله الرحمن الرحيم





    Bismillahirrahmanirrahim





    Alemlerin Rabbi olan Allah’a hamd; Resul-i Zişan

    Efendimize, âl ve ashabına salat ve selam olsun.


    Ey dilediğini en doğru yola hidâyet eden Rabbimiz! Bize Kur’ân’ın hidâyetiyle hidâyet ver. Bize Kur’ân’ın inayetiyle afiyet ver. Hem bizleri Kur’ân’ın kerametiyle her türlü ateşten kurtar. Hem Kur’ân’ın şefaatiyle bizi Cennete idhâl eyle. Kur’ân’ın faziletiyle derecelerimizi yükselt.




    Ey lütuf, cömertlik ve iyilik sâhibi olan Rabbimiz!



    Kur’ân’ın tilâveti hürmetine kötü amellerimizi ört.



    Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle. Ayıplarımızı gizle.

    Hastalarımıza acil şifalar ihsan buyur. Borçlarımızı en kısa zamanda edâ etmeyi nasîb eyle. Bir kısım yüzlerin ağarıp bir kısmının karardığı o dehşetli mahşer gününde, bizleri yüzü ağaran bahtiyarlardan eyle. Ana babalarımıza, ecdadımıza ve bil-cümle geçmişlerimize merhamet buyur. Onları affet. Dinimizi ve dünyamızı ıslah eyle. Düşmanlarımızın cümlesini darmadağın et. Ailemizi, mallarımızı ve memleketlerimizi her türlü afetlerden, hastalıklardan ve belâlardan muhafaza buyur.




    Kur’ân-ı Azîmü’ş-şân hürmetine ayaklarımıza sebât ver ve kâfirler gürûhuna karşı bizlere yardım eyle.




    İlahi;

    Adem (Aleyhisselam) ı, topraktan yaratıp, hilafet makamına geçirdin. Bizlere, karşılıksız keramet tacını giydirdin. Lutfunu bizden eksik etme. Biz düşkünlerin elinden tutup kaldır.


    İlahi;

    Kullarının dünyada dört şeyi var. İkisi kötü, ikisi iyidir. Kötü olanların biri ahirette de kötüdür. Bunlardan biri küfr, diğeri günahlardır. Küfr, günahtan daha kötüdür.


    İyi olanların biri ahirette de iyidir. Bunlardan biri İman, diğeri taattır. İman taattan üstündür.



    Ya Rabbi

    O İki kötünün daha kötüsü olan küfrü terk ettik. Ve iki iyinin en iyisi olan iman hürmetine günahlarımızı afvedip, kusurlu ibadetlerimizi kabul eyle.. AMİN…



    Ya Rabbi!




    Ya Rabbi! Her şey’i bilen sensin. Geleceği de bilen sensin. Biz müslümanların günahkar olduğunu biliyorsun. Nefsimize zülm ettik. Birbimize de zülm ettik, ondandır ki fırkalara ayrıldık. Bölündük Başımıza gelen bu musibetlerin bizim sana asi olduğumuzun eseri olduğunu da biliyoruz. Sana asi olduk Ve bu musibetlerin bizden kaynaklandığını da biliyoruz.



    Ya Rabbi!




    Müslümanları Aziz eyle!




    Ya Rabbi!




    Islâm düşmanlarını KAHHAR sıfatınla Kahr eyle!




    Ya Rabbi!



    Biz müslümanlara birlik ve beraberlik ihsan eyle!




    Şübhesiz sen bizim Rabbımızsın bizler ise senin günahkar kullarınız. Senin gücün her şeye Kaadirdir.






    Okuduğumuz Kur’ân-ı Kerîm’den ve yasin-i şeriflerden hâsıl olan sevâbı, hem onun tilâvetinden hâsıl olan nûru Peygamber Efendimiz Hazret-i Muhammed Aleyhissalâtü Vesselâm’ın rûhuna hediye eyledik, vâsıl eyle yâ Rabbi.




    Hem O’nun, nebî ve Resûl kardeşlerinin ruhlarına salât ü selâm ile ayrı ayrı hediye eyledik, vâsıl eyle yâ Rabbi. Hem O’nun âl ve evlâdına, vâlidelerimiz olan muhterem zevcelerine, ashâbına, etbâına, mübârek nesillerinin ruhlarına hediye eyledik, vâsıl eyle yâ Rabbi. Hem onların cümlesinden razı ol.




    Üstadlerimizin ruhlarına hadiye eyledik sen vasıl eyle ya rabbi, hem onun talabelerin ruhlarına hediye eyledik sen vasıl eyle …




    Babalarımız, analarımız, erkek ve kız kardeşlerimiz, evlatlarımız, akrabâlarımız, sevdiklerimiz ve arkadaşlarımızdan vefât etmiş olanların ruhlarına da ayrı ayrı hediye eyledik, vâsıl eyle yâ Rabbi!




    Bu kur’an hatminde emeği geçenlerin sağ ve ölmüşlerine hediye eyledik sen vasıl eyle ya rabbi!




    Ya Rabbana:






    Bu okuduğumuz ku’ran-i Kerim hatmelerinden ve okuduğumuz Yasin-i şeriflerden hasıl olan sevabi;




    Vefat eden müslümanlardan nesilleri tükenmiş; dünyada kimsesi olmayan mü’min ve mü’minelerin ruhlarına da hediye eyledik, sen vasıl eyle Ya Rabbi!




    Ya Rabbi!




    bu okuduğumuz Kur’an-i Kerim hatmelerinden, yasini şeriflerden ve salavatlardan hasıl olan sevabı; Hem üstadlarımızın ruhlarına, meşâyıhımızın ruhlarına, hem onların talebelerine, hayır ve hasenât sahiplerinin ruhlarına, hem bütün mü’min ve mü’minelerden, müslim ve müslimelerden vefât edenlerin ruhlarına, hayatta bulunanların rûhâniyetlerine hediye eyledik, sen vâsıl eyle yâ Rabbi!




    Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!





    Cümlemizin kalbine İslam nurunu, Kur'an hidayetini ver. Cümlemizi Islam’a bağla, bizleri Müslüman olarak yaşat, Müslüman olarak öldür. Bizleri Dünyâ ve Âhiret mutluluğuna erdir. Dünya'da mekansız, Âhiret'de imansız bırakma Yâ Rabbi!




    Yâ Rabbi! Habib'in Muhammed Mustafa, Kitab’ların, bütün sevdiklerin yüzü hürmetine, bizleri dergah-i bârigâh-ı ulûhiyyetinden bos çevirme, duâlarımızı kabul eyle, yâ Gafur u yâ Gaffâr.




    Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi'l-mürselin ve'l-hâmdülillahi Rabbi'l-Alemin.




    Sübhâne rabbike rabbi'l-izzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'l-mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin ..




    Hayırların fethi, şerlerin def'i, ehl-i imânın selameti, insanlığın kurtuluşu, memleketimizin her türlü kötülüklerden korunması, Ümmet-i Muhammed'in selameti için EL-FATIHA.


    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda