MALZEMELER
1 kg. irmik
1/2 kg. şeker
2 bardak su
vanilya
Şurup için malzeme:
1 kg. şeker yarım limon
1 litre su
HAZIRLANIŞI
Malzemeleri bir kaba koyarak iyice karıştırın, yağlanmış tepsiye dökün (üzerine fıstık döşenebilir) fırında pişirin. Diğer tarafta kaynattığınız şurubu soğuk , şambalı sıcak olarak üstüne dökerek servise verin.
Berna Lacin Pekmezli Sambali Tarifi yapılışı
Home
Berna Lacin Pekmezli Sambali Tarifi
Berna Lacin Pekmezli Sambali Tarifi yapılışı
Berna Lacin Pekmezli Sambali Tarifi
Berna Lacin Pekmezli Sambali Tarifi
Berna Lacin Pekmezli Sambali Tarifi yapılışı
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder