Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    Meyve Maskeleri


    Meyve maskeleri
    Çilek maskesi
    Canlandırıcı etkisi vardır, kuru ciltlere önerilir. Ancak gerici etkisi nedeniyle 10 dakikadan fazla ciltte tutulmamalıdır. 4 çileği ezerek 1 çorba kayığı nemlendirici kremle karıştırın. Bütün yüze ince bir tabaka halinde sürün ve 5 dakika bekletin. Ayda 2 kez uygulamak yeterlidir.
    Elma maskesi
    Özellikle karma ciltlere öneriliyor, zira yüzün yağlı olmayan bölgelerini kurutmaz. 1 kahve kaşığı elmanın içini iyice ezerek, 2 kahve kaşığı nemlendirici kremle karıştırın ve 20 dakika yüzünüzde bırakın. Haftada 2 kez uygulayın.
    Portakal maskesi
    Meyve asidi açısından etkili olan portakal, normal ciltler için öneriliyor. Portakalı sıkıp, suyunu damla damla 2 kahve kaşığı nemlendirici kremin içine katın. Maskeyi yüzünüze sürüp, 10 dakika bekletin. Haftada 2 kez uygulayın.
    Üzüm maskesi
    Özellikle karma ciltlere öneriliyor. Ancak yorgun ciltlerde de iyi sonuç veriyor. Portakal maskesi gibi hazırlayıp, yüzünüzde 10 dakika bekletin. Haftada 1 kez uygulayın.
    Sebze maskeleri
    Limon maskesi
    Yağlıya yakın normal ve problemli ciltler içindir. Portakal maskesi gibi hazırlanır. Ancak yüzünüzde 5 dakika bekletin ve problemler düzelinceye kadar haftada 2 kez uygulayın.
    Salatalık maskesi
    Sıkıştırıcı ve ferahlatıcıdır. Yağlıya yakın ciltler için idealdir. Salatalığın çekirdeksiz bölümünden 1 kahve kaşığı alıp ezdikten sonra, 2 kahve kaşığı nemlendiriciyle karıştırın. 10 dakika yüzünüzde bekletin. Bu maskeyi ayda sadece 2 kez uygulayın.
    Bitkisel maskeler
    Nane maskesi
    Serinletici ve canlandırıcıdır, yorgun cildi kendisine getirir, rahatlatıp serinletir. Karma ciltlere ve yorgun ciltlere göredir. Ihlamur maskesi gibi hazırlayıp, 10 dakika yüzünüzde bırakın. Haftada 3 kez uygulayın.
    Ihlamur maskesi
    Canlandırıcı ve rahatlatıcı bu maske, yorgun ciltleri kendisine getirir ve pırıl pırıl yapar. Bir tutam ıhlamuru bir cezvede demleyip soğumaya bırakın. Sonra 1 çorba kaşığı demlenmiş ıhlamuru, 2 kahve kaşığı nemlendirici kremle karıştırın. Yüzünüze sürüp, 10 dakika bekletin. Haftada 2 kez uygulayın.
    Çay maskesi
    Genişlemiş gözenekleri sıkıştırır, cildin rengini canlandırır. Yağlıya yakın normal ciltler içindir. Ihlamur maskesi gibi hazırlayın ve 10 dakika yüzünüzde bırakın. Haftada 2 kez uygulayın.
    Buz maskesi
    Bu maske, bütün ciltlere uygulanabilir. Cildi gerer, dokuları toparlar ve pürüzsüz kılar. Yüzünüze ve boynunuza kalın bir tabaka halinde nemlendirici kreminizi sürün, sonra da bir parça buzu yavaş yavaş bu krem üzerinde gezdirin. Bu işlemi, yüzünüzü canlandırmaya ihtiyaç duyduğunuz her zaman tekrarlayabilirsiniz.
    Papatya maskesi
    Sıkıştırıcı maddeler içerdiği için, özellikle yağlıya yakın normal ciltlerde gözenekleri sıkıştırıp, dokuları pürüzsüz kılar. Ihlamur maskesi gibi hazırlayın ve yüzünüzde 20 dakika bırakın. 10 gün boyunca uygulayın.
    Ballı maske
    Hem besleyici hem de canlandırıcı zengin bir malzemedir bal. Bu maske rengi soluk, yağlıya yakın normal ciltler için idealdir. Cildi derinlemesine temizleyerek, canlılık kazandırır. Mümkünse likit bal kullanın. Yarım kahve kaşığı balı, 2 kahve kaşığı nemlendirici kremle karıştırın ve 15 dakika yüzünüzde bırakın. Bal maskesini haftada 1 kez uygulayın.

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda