Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    Sahte BBG evi’ Dünyada İzlenme Rekorları Kırdı

    BBG'ye katılacakları vaadiyle alıkonulan 9 genç kızın jandarma operasyonuyla kurtarılması haberi, msnbc.com, BBC ve CNN'ininternet sitelerinde en çok izlenen haber oldu.

    ‘Sahte BBG evi’ haberine küresel ilgiBeykoz’daki sahte BBG evi haberi dünyanın en büyük haber portallarında en çok okunan haberler arasına girdi.

     ABD’nin en çok izlenen haber portallarından msnbc.com, anasayfadan linkle duyurduğu haberi çok geniş işledi ve tüm detayları ve açıklamaları aktardı. Video görüntüleriyle birlikte yayına verilen haber izleyen 1 saat içinde en çok izlenen haberler listesinde birinci sıraya yükseldi. Videoyu yanda izleyebilirsiniz.

    Ayrıca, neredeyse tüm dünyanın en çok izlediği ve güvendiği haber portalı olan BBC de “BBG tarzı programla kandırdılar” başlıklı haberini Avrupasayfalarında başa çekti. Kısa süre anasayfada da yer alan haber, kısa sürede en çok tıklanan ilk 3 haber arasına girdi.
    CNN.com’un internet sitesinde de haber büyük ilgi topladı. Avrupa sayfalarında aktarılan haber dün en çok izlenen on haber arasındaydı.

    Kaynak: NTV

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda