Derya Baykal Örgü Modelleri Oya Modelleri Dantel Modelleri

  • Güncel Moda Haberleri

    Zayıflama Garantili Diyet


    1 hafta 2 hafta ile yapılan diyetlerden yarar beklemeyin. bu diyeti uzun bir süre yapın,sonuçlar sizi çok memnun edecektir.

    Genotipinize uygun diyet

    Bu diyeti yapanlar 1 yılda 14 kilo verdi ve uzun zamandır kilo almadı.. Eğer toplayıcı genotipseniz, ideal kilonuzdayken dahi vücudunuz kalın görünebilir. Bu tipteki kadınların işaret parmağı yüzük parmağından uzun, kan grubu O ya da B ve genellikle de Rh +'dir. Ostrojen oranı da yüksektir. Kilonuz bacak, kalça ve karında toplanır. Size güç veren ise motivasyondur.

    Zayıf yanlarınız
    İştahınızı düzenlemedeki sorunlar, diyabet, hipertansiyon, depresyon, obezite riski.

    Nasıl zayıflayabilirsiniz?
    Kilolardan kurtulmak ve hastalıklara karşı korunmak için toplayıcı genotipinize uyacak besinler seçmelisiniz. Tabağınız protein (Kuzu, hindi, ton balığı, sardalye), mayalı ürünler (Beyaz peynir, ricotta peyniri), vitamin ve mineraller gibi... Besinlerin metabolizmayı canlandırması ve toksinlerin vücuttan atılmasını sağlaması da gereklidir. (Mantar, yosun, kereviz, yabanmersini, ananas vs...) Metabolizmayı yavaşlatan (Kaju, fıstık, buğday filizi, pirinç) ve glusit bakımından zengin (Bal, Akçaağaç şurubu, kiraz suyu, muz...) besinleri ise kesinlikle tüketmemek gerekir.

    Günlük mönü


    Kahvaltı: Omlet, bir dilim ekmek ile üzerinde kızarmış domates, bir bardak taze ananas suyu ya
    da üzerine çok az yağ sürülmüş iki dilim kızarmış tahıllı ekmek. Bir elma, bir taze
    meyve suyu.

    Ara öğün: Taze portakal, limon ve greyfurt suyu, birkaç adet badem, ceviz ve fındık. Öğle yemeği: Ekmek veya
    beş çorba kasığı pilav ve derisi ayıklanmış tavuk eti, limon sulu yeşil salata ya da buharda pişmiş sebzelerle kızarmış ton balığı, haşlanmış büyük bir patates, doğal yoğurt.

    Ara öğün: Bir bardak sulandırılmış limonata, on dakika sonra iki yulafh bisküvi üzerine yağsız krem peyniri ya da bir elma ve üç badem.

    Akşam yemeği: (Akşamları hızlı glüsitler tavsiye edilmiyor.) Limonlu salata, isteğe göre çiğ ya da pişmiş
    sebzeler ve fırında somon (üzerine limon sıkabilirsiniz) ve büyük bir salata (Yarım avokado, kabuklu meyveler, zeytinyağı ve limon suyu), meyve parçacıkları, yulaf ya da fasulye, domates, yarım avokado, ceviz, salatalık ve biberden oluşan bir salata sonrasında içini tarçın, üzüm, hurma ya da bademle doldurup fırınlayabileceğiniz bir elma.

    Akşam içeceği: Bir bardak sıcak limonata.

    Uzman görüşü:
    Aç bırakmadan ve bağırsaklarda şişkinlik yaratmadan, lezzetli ve doyurucu tariflerle zayıflatan bir diyet. Hazım zorluklan yaşayan ve yemekten sonra genellikle mide bulantısı hissedenler
    için çok uygun.

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty



    kesintsiz tv izle Esma Moda